Želja po otroku

Znanje o skupni plodnosti omogoča parom, da zanosijo zavestno in na naraven način, saj se naučijo bolje razumeti svoje in partnerjevo telo, prepoznajo najbolj plodne dneve v mesečnem ciklu, razvijejo potrpežljivost, če do spočetja ne pride tako hitro, kot bi si želeli, v primeru telesnih motenj pa kažejo zapisi na preglednicah zdravniku zelo pomembne informacije – med drugim lahko ugotovi, ali ima ženska ovulacije ali ne, če je faza po ovulaciji, v kateri se žensko telo pripravlja na vgnezditev zarodka in na nosečnost, dovolj dolga itd. V primeru motenj lahko velikokrat s podporo standardiziranih rastlinskih izvlečkov harmoniziramo potek menstruacijskega ciklusa, žensko in moškega pa pravočasno napotimo po strokovno pomoč.

V knjigi »Naravno in zanesljivo« se lahko v enem od poglavij podrobneje seznanite s to temo.

Želja po otroku?

Študija dr. med. Christiana Gnotha je pokazala, da pari, ki so obiskovali tečaj NND po metodi Sensiplan, hitreje in pogosteje zanosijo, kot pari, ki tega znanja nimajo.

Če si želite otroka, vas vabimo na osebno svetovanje ali na tečaj NND-Sensiplan. Znanje, ki ga boste osvojili, vam bo pomagalo uresničiti željo po otroku. To znanje vam bo pomagalo tudi pri načrtovanju razmikov med otroki, pa tudi potem, ko boste že zaključili z načrtovanjem družine.

“Rekel bi, da metoda spodbuja privlačnost. Spodbudi me k temu, da več razmišljam o telesu svoje žene. Z opazovanjem in spremljanjem ciklusa imam veliko bolj izostren občutek, kaj se dogaja z Andrejo, tako telesno kakor tudi čustveno. Marsikaj laže razumem.”

Slavko